Interesseret i Agile Co-creation weekend?

Dette indlæg er forældet se opdatering her

Forstil dig en konference som du kender den, altså du smutter til Sverige 3 dage og høre diverse agile indslag, det er super spændende og rigtig inspirerende.

Men du oplever desværre ikke du kan huske så meget af den information du har fået, du får ikke brugt den teori du har lært når du kommer hjem og du kan ikke huske hvad der blev fortalt uger efter din tur til Sverige, konklusion; tiden er ikke investeret optimalt.

Har du selv haft den oplevelse?
Skal vi se om vi kan finde en smartere måde at lære og huske?

Forstil dig en forlænget weekend, i en hytte et sted i Europa, fra torsdag aften til søndag aften, hvor vi sammen bruger weekenden på at co-create hvad vi nu synes giver værdi, alt hvad vi laver er med en agil tilgang, så vi lære sammen, forstår samme, udvikler os sammen og måske skaber vi et resultat sammen.
Man kunne jo drage parallel til en vis hytte i Snowbird men den parallel vil jeg ikke drage, for det er ikke det er der er målet for mig.

En sjov og hyggelig weekend hvor alt udarbejdes agilt, valg at soveplads, lave mad agilt, ja alt.

Det vil måske komme til at koste noget, med mindre vi kan finde sponsere.

Kunne du være interesseret i en weekendtur i det agile tegn, jeg tænker slut april.

Hvis du er interesseret så skriv dig på listen herunder, så ved vi om det er noget vi skal fortsætte med. Denne subskription er kun til Agile weekendtur, du vil kun modtage information om weekenden på denne liste.
Det her er første feedback subscription runde, her efter finder vi sammen ud af hvad weekenden skal indeholde og spørg igen om der er interesse.

Måske skal vi have sådan en med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *