Agile Co-creation weekend, 5-7 April

Weekenden er desværre aflyst

Så har vi Co-created lidt indhold til vores weekend tur, Thomas har været flink at bidrage med et sommerhus og en masse andre har været gode til at bidrage med indhold, det varmer mit agile hjerte og se hvordan vi kan skabe sammen.

Den 5-7 April i Jylland

Det bliver den 5-7 April, det var de datoer der passede bedst, sommerhuset ligger i den sydlige del af Jylland, jeg regner med at vi kan køre lidt med hinanden. Der kan være op til 12 mennesker i sommerhuset, med lidt ligge underlag som supplement.

Mødes fredag efter aftensmaden eller måske før hvis vi kan nå det og tag hjem igen Søndag efter frokost.

Vi planlægger selv mad og indkøb af mad så det må forvente at der kommer lidt ekstra udgifter til madden, vi laver mad sammen og selv organisere os omkring det. Drikkevare anbefaler jeg i selv medbringer hvis i har nogle behov.

Princip for weekenden

  • Du har som mål at bidrage med viden og modtage viden samt at skabe netværks relationer
  • Vi har det sjovt og afslappende sammen
  • Din intention er at bidrage positivt til weekenden

Ankomsten fredag

Når vi ankommer fredag skal vi faciltiere en sove plads selv organisering, resultatet af denne vil afgøre hvor vi skal sove, den laver vi når alle er ankommet.

Tidsrammer for weekenden

Tidsblokke Lørdag Søndag
9:00 – 10:30 Forslag til Workshop? Forslag til Workshop?
11:00 – 12:30 Forslag til Workshop? Forslag til Workshop?
13:30 – 15:00 Forslag til Workshop? Fri
15:30 – 17:00 Forslag til Workshop? Fri

Morgenmad er før 9, forkost mellem 12:30 og 13:30, aftensmad efter kl 17:00

Du skal gøre 3 ting før weekenden

  1. Du skal melde dig til, altså en endelig tilmelding til weekenden, når du tilmelder dig nu har du enligt meldt dig til at du komme på weekend tur i april

2. Du skal skrive et ord i kommentar feltet her under, ét ord som du synes weekenden skal handle om, vi kommer til at holde en afstemning om ordene på et senere tidspunkt, ordet der vinder er det ord som skal være omdrejningspunktet for weekenden.

3. Du skal skrive dig på et af de åbne timeslot for weekenden, hvor du vil facilitere en session for deltagerne, det er op til dig hvad du vil facilitere, kravet er bare at dit indslag indeholder, ordet vi stemmer om senere. Igen skriv en kommentar her under med tidpunkt, title på session og dit navn.

Måske var det alt

Puha jeg håber jeg har huskede alt, en del information og jeg har måske glemt noget, her får du det sidst billede og et link til det dokument vi har arbejdet på.

https://docs.google.com/document/d/1RMTrk671VO3vUi5Jwkdad7euIqHR_5hc93sMnTSVrtQ/edit?usp=sharing

7 kommentarer til “Agile Co-creation weekend, 5-7 April”

  1. Som agil coach at “danse med det der er”: Vekslen mellem at møde organisation der hvor den er og at udøve powerfull nudging.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *