Sjov oplevelse med Scrum og Plus-Plus

Står du og dit team med et ønske om at lære Scrum og har du lige brug for et sjovt og involverende event til en teambuildingdag.

Plus-Plus Scrum spillet er designet til at få en hurtig introduktion til Scrum, det er en sjov og effektiv måde at lære på. De fleste af os lærer bedst ved at prøve det, og det kommer du helt sikkert til med Plus Plus Scrum spillet.

Godt i gang med at bygge en indgang til Plus-Plus Zoo

Vi har udarbejdet et Plus-Plus Scrum spil som I kan bruge, det kan hentes herunder, i PDF eller Power Point, det er sessions der effektivt varer 2 timer, hvis der er brug for lidt introduktion til Scrum skal I nok inkludere én time mere i starten.

Vores Plus-Plus spil indeholder setup af selve spillet og en introduktion til nogle features som man kan starte med – features der omhandler, at der bygges en Zoologisk have.

Backloggen som de fik udarbejdet

Vi har selv brugt det til to dages teambuilding, hvor vi den første dag har givet en introduktion til Features og User-stories, hvor udgangspunktet var at designe features og user-stories som omhandler at bygge en Zoologisk have.

En lille fin Tiger tror jeg nok det er 🙂

Det betyder at når I går i gang med selve Plus Plus spilet så er der allerede udarbejdet Features og nogle stories som input til spillet.

Vi har selvfølgelig også lagt nogle features ind i spillet som man kan tage udgangspunkt i

Link til PDF versionen af Plus-Plus Scrum Game

Link til Power Point version af Plus-Plus Scrum Game

Jeg vil godt takke en masse mennesker der har været med til at udvilkle dette spil, men der er faktisk så mange så jeg sikker ikke kan huske jer alle så:
TAK FOR HJÆLPEN 🙂

Hilsen Tim Pedersen

2 kommentarer til “Sjov oplevelse med Scrum og Plus-Plus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *